vinkBetalen bij afhalen!        vinkBezoek onze showroom!        vinkEuropees massief eikenhout!       vinkLage prijzen!

Verzenden en annuleren

In de wet "koop op afstand" staat beschreven dat een consument een wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen heeft na het aanschaffen van een produkt. Binnen deze periode mag het product zonder opgave van reden worden teruggestuurd. Op deze wet gelden een aantal uitzonderingen waaronder op maat gemaakte producten. Op de website van de consumentenbond kunt u dit nalezen.

Alle producten die wij maken zijn op maat gemaakt naar de wens van de klant. Wanneer u uw bestelling betaalt heeft wordt het productieproces in gang gezet. Annuleren van uw bestelling kan alleen wanneer er nog niet begonnen is met het productieproces. De bestelling kan dus niet geannuleerd worden wanneer de producten in de maak zijn of al zijn gemaakt. Het bedrag wat betaald is wordt niet terug gestort. Ook na toezending van uw bestelling c.q. goederen is annulering niet meer mogelijk omdat deze goederen altijd op maat zijn gemaakt.